måndag 28 februari 2011

Hur liten kan en hall vara?

Har jobbat helgen som gått, det har även maken gjort och resultatet av det är väldigt få inlägg på bloggen. Att vi jobbat båda två innebär också väldigt lite fix och grejs här hemma. Ingen energi finns över för pyssel och absolut ingen till att städa! Vilket behövs......Hur kan det bli stökigare av att man är hemma mindre??


Det rum som blir absolut stökigast, är vår hall. Den är nog ta mig tusan den minsta hall jag skådat, det är säkert!! Det är en hall from hell när man är en familj på fem personer. Tror faktiskt den är för liten för en person också! Får inte ens plats med någon vettig förvaring.


I vår älskade kökssoffa (som egentligen är för stor där den står) bor det skor, vantar, halsdukar och mössor. Den sväljer hur mycket som helst! Dessvärre stjäl den även MYCKET plats, som verkligen behövs!


Vi har inte gjort något med hallen, förutom att kastat ett enormt skåp som radhusägaren före oss baxat in. Väggarna skall målas/tapetseras, det ska läggas nytt golv och bröstpanelen ska målas i någon välkomnande kulör. Undrar när den orken infinner sig??

2 kommentarer:

  1. Litet, men fint med rött och ljusblått i kombination.

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att det är krångligt att ha en liten hall när man är så många i familjen, men å andra sidan så är den väldigt fin! :)

    SvaraRadera